Selecteer een pagina

DIENSTVERLENING

De kracht van onze dienstverlening is dat wij in staat zijn om zowel mensen, processen en IT-mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen. Wij hebben ruime ervaring binnen de vakgebieden accountancy, finance & control, IT en management zodat we een passende totaaloplossing kunnen bieden!

Onze verschillende soorten dienstverlening voor een efficiënte en effectieve administratievoering staan niet op zichzelf maar zijn componenten die bijdrage aan de beste totaaloplossing.

 

Lennart heeft bij ons het proces begeleid en geoptimaliseerd richting slimme software. Hierdoor werken wij nu met passende software, hebben meer inzicht, werken sneller en het werkt vooral prettig.

Wim Neeleman

Projectmanagement

Wij begeleiden de afstemming tussen uw personeel, processen en IT-mogelijkheden voor uw administratie.

Neeleman Consultancy begeleidt implemenaties van verschillende softwarepakketten en borgt de juiste doorvertaling naar de financiële administratie.

Software implementatie

Wij implementeren slimme software voor het automatiseren van uw administratie!

Neeleman Consultancy is uw implementatiepartner van online softwareoplossingen Zenvoices, Payt en Exact Online. Hierbij zorgen we ook voor een juiste aansluiting in de processen en bij de betrokken medewerker(s).

Lees hier meer over de mogelijkheden.

“Lennart zorgt bij ons voor de interne kantoorautomatisering. Door het implementeren van Zenvoices is onze efficiëntie sterk verbeterd!”

Anton Stuurman

“Lennart heeft binnen Metalura structuur aangebracht in de financiële administratie. Gewoon: alles op orde, waardoor je eigenlijk vergeet dat er zo iets is als een administratie. Je merkt het niet, maar het is er wel.”

Albert van de Breevaart

Procesoptimalisatie

Wij adviseren over een efficiënte en effectieve inrichting van de processen rondom uw administratie!

Neeleman Consultancy is uw adviseur als het gaat over het opzetten, inrichten en borgen van de administratieve processen. Hierbij maken we gebruik van de IT-mogelijkheden en stemmen we deze af op de betrokken medewerker(s).

Dashboarding

Wij ontwerpen dashboards en adviseren voor het juiste inzicht in uw administratie!

Neeleman Consultancy is uw implementatiepartner van online softwareoplossing Visionplanner. Hierbij zorgen we ook voor een juiste aansluiting in de processen en bij de betrokken medewerker(s).

Lees hier meer over de mogelijkheden.

“Lennart heeft mij naar volle tevredenheid geholpen met het bouwen van een dashboard in Visionplanner. Hij kent het programma goed en maakt goede en overzichtelijke dashboards die bedrijven helpen hun inzicht in de financials en performance te vergroten!”

Remko Jager

Training & Support

Wij trainen en ondersteunen uw medewerker(s) bij het optimaal verwerken van uw administratie!

Neeleman Consultancy zorgt ervoor dat uw medewerkers op een prettige en transparante manier worden meegenomen in de veranderende werkomgeving. Hierbij maken we de medewerker(s) wegwijs met de IT-mogelijkheden en vertalen we de processen door in het dagelijkse werk.

Interim

Wij ontzorgen door het tijdelijk of parttime invullen van de functie van Controller of Finance Manager!

Naast het uitvoeren van de gebruikelijke taken in deze functies leveren we tijdens onze interim opdrachten ook een bijdrage aan automatiseren en optimaliseren van uw administratie. U mag van ons een efficiënte en effectieve aanpak verwachten. 

“Lennart schept orde in de financiële en administratieve processen en neem het voortouw in het creëren van een goede structuur en verslaglegging!”

Maarten Homminga

Heinemanpad 15
2951 DC Alblasserdam
(Alleen op afspraak)