Selecteer een pagina

OVER ONS

Lennart Neeleman (1990) werkt fulltime in de onderneming als Projectmanager/Consultant en is het eerste aanspreekpunt voor de klanten.

Lennart is begonnen als Assistent-Accountant en heeft zich binnen de accountancy ontwikkeld op het snijvlak finance, IT en procesmanagement. De afgelopen jaren is Lennart werkzaam geweest in het bedrijfsleven als Business Controller & Manager Bedrijfsvoering. Binnen deze functies speelde automatisering en continu verbeteren een grote rol.

Na de HAVO is Lennart gestart met zijn bachelor Accountancy gevolgd door de post bachelor Accountant Administratieconsulent. Later heeft Lennart nog de post bachelor opleiding tot Certified Business Controller afgerond.

Daarnaast is Lennart actief als manschap bij de Brandweer van Alblasserdam.

Neem gerust contact op met Lennart om verder kennis te maken via 06-41 65 69 11 of lennart@neelemanconsultancy.nl!

Deborah Neeleman-Stuurman (1992) werkt parttime in de onderneming als Officemanager.

Na de HAVO heeft Deborah de sprintopleiding tot Directiesecrateresse met succes afgerond. Deborah is o.a. werkzaam geweest als secretaresse en administratief medewerker.

Naast haar werk is Deborah druk met de potentiële bedrijfsopvolgers Luuk, Thijs en Fenna Neeleman.

Neem gerust contact op met Deborah om verder kennis te maken via 06-30 65 54 01 of deborah@neelemanconsultancy.nl!

Elis Stip (1964) werkt parttime voor de onderneming als Administratie Specialist.

Na het VWO en militaire diensttijd heeft Elis ruim 30 jaar administratieve ervaring opgedaan bij verschillende nationale en internationale bedrijven (o.a. Pepsico). Door de jaren heeft hij zich ontwikkeld op vrijwel alle terreinen van de financiële administratie.

Als ontspanning gaat Elis regelmatig hardlopen. In de zomer trekt hij graag de bergen in voor een bergwandeling of huttentocht.

Neem gerust contact op met Elis om verder kennis te maken via 06-17 61 86 30 of elis@neelemanconsultancy.nl!

Heinemanpad 15
2951 DC Alblasserdam
(Alleen op afspraak)