Selecteer een pagina

PARTNERS

Implementatiepartner Zenvoices

Zenvoices maakt factuurverwerking eenvoudig. Door betrouwbare automatisering te bieden op basis van machine learning en cognitieve factuurherkenning is het mogelijk om efficiënt en effectief facturen te verwerken.

Facturen worden conform wetgeving opgeslagen in het digitale archief en zijn makkelijk te raadplegen. Ook kunnen facturen in digitaal proces geautoriseerd worden, betaald worden en worden gematched met ontvangsten en bestellingen.

www.zenvoices.com

Implementatiepartner Payt

Met de slimme software van Payt debiteurenbeheer worden  repetitieve taken allemaal geautomatiseerd. De software herinnert klanten automatisch aan openstaande facturen. Consistentie van de eerste factuur tot de laatste herinnering waarbij er volledige controle is over het proces.

Met Payt is het mogelijk om o.a. een incassomachtiging te laten registeren of de betaling via iDeal te laten plaatsvinden.

www.paytsoftware.com

Implementatiepartner Exact Online

Exact Online is een goede basis voor uw boekhouding. Er zijn er veel mogelijkheden om processen te automatiseren zoals de betalingen verzorgen en bankmutaties verwerken. Ook is het mogelijk om efficiënt te werken door andere software te koppelen.

Daarnaast biedt Exact Online geïntegreerde oplossingen voor het MKB in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

www.exactonline.nl

Implementatiepartner Visionplanner

Visionplanner is een handige online dashboardingtool welke direct gekoppeld is aan een online boekhoudpakket. Met duidelijke interactieve widgets is het mogelijk om dagelijks inzicht te krijgen in de resultaten, voortgang t.o.v. de begroting, liquiditeitsprognose, openstaande posten, kostenplaatsen etc.

Naast het verkrijgen van inzicht is het ook mogelijk om geautomatiseerd een consolidatie op te zetten.

www.visionplanner.com

Partner worden?

Wij geloven in de kracht van samenwerken gebaseerd op wederzijds vertrouwen en met de intentie om voor een langere periode samen te werken. Wij staan open voor nauwe samenwerkingen met een beperkt aantal partners. Wat wij verwachten van onze partners?

N

.. gedeelde kernwaarden: innovatief, hands on en oplossingsgericht!

N

... samen doelen kunnen bereiken!

N

... en natuurlijk toegevoegde waarde leveren voor onze (gezamelijke) klanten!

Heinemanpad 15
2951 DC Alblasserdam
(Alleen op afspraak)